19.12.2019

Lähiesimiestyön ammattitutkinto esimiehille ja esimiestehtävistä kiinnostuneille

 

 

Assi Kokko valmistui juuri Aikuiskoulutus Taitajan lähiesimiestyön ammattitutkinnosta. Assi on pohjakoulutukseltaan sairaanhoitaja (AMK) ja työskentelee parhaillaan sairaanhoitajana Kymsotella 

Minulla on halu kehittää itseäni. Näin lehdestä mainoksen lähiesimiestyön ammattitutkinnosta, ryhdyin etsimään koulutuksesta lisätietoa ja hakeuduin opiskelemaan, Assi kertoo.  

Assin valitsi opintojensa valinnaisiksi tutkinnon osiksi kehittämissuunnitelman sekä asiakassuhteiden hoidon. Hänen mielestään koulutuksen parasta antia on ollut koulutuksen työelämälähtöisyys. Osa opinnoista on suoritettu verkossa ja osa lähipäivillä Aikuiskoulutus Taitajan tilossa. Kiitosta Assi antaa myös hyville kouluttajille.  

Suosittelen lämpimästi hakeutumaan lähiesimiestyön ammattitutkintoa opiskelemaan, mikäli yhtään on haaveita esimiestyöstä, Assi lisää.  

 

-Piia Niemi 

Piia Niemi suorittaa parhaillaan Aikuiskoulutus Taitajassa lähiesimiestyön ammattitutkintoa. Piia toimii Elimäen Puustellissa kuntoutus- ja uimahallipalveluiden vastaavana ja on esimiestehtävissä. Koulutukseltaan hän on liikunnanohjaaja.  

Keskustelimme esimieheni kanssa, että pitkään tehdylle esimiestyölle olisi hyvä saada myös virallinen tutkinto. Ryhdyin googlettelemaan potentiaalisia koulutuksia ja päädyin hakemaan Aikuiskoulutus Taitajalle, Piia kertoo.  

Piia valitsi opintojensa valinnaisiksi tutkinnon osiksi asiakassuhteiden hoidon ja henkilöstötyön. Piia kokee, että opinnoissa on parasta se, että niitä voi suorittaa itselleen sopivaan tahtiin. Myös lähipäivien vertaistuki ja kouluttajat saivat kiitosta.  

Opiskeluporukka vaikuttaa lähipäivien keskustelujen hedelmällisyyteen. Meillä oli hyvä porukka ja kouluttajat, Piia kiittelee.  

Hae opiskelemaan lähiesimiestyön ammattitutkintoa: 
https://www.taitajantie.fi/koulutukset/koulutushaku/view/307858749/

Kuvassa lähiesimiestyön ammattitutkinnon vastikään suorittaneita: 

IMG 5640


Jaa somessa