18.12.2019

Isännöinnin ammattitutkinto kokonaan verkossa

Taru Liukka suorittaa parhaillaan Aikuiskoulutus Taitajassa isännöinnin ammattitutkintoa. Taru tekee isännöitsijän töitä Vuoksen Tili- ja Isännöintipalvelu Oy:ssa Imatralla ja opiskelee koko tutkinnon verkossa. Hän ajautui isännöitsijän tehtäviin kiinteistösihteerin ja toimistoisännöitsijän tehtävien kautta ja on ollut alalla pitkään – eikä suunnitelmissa ole vaihtaa pois.  

Isännöitsijän opinnot tuovat itselleni vahvistusta omasta osaamisesta. Moni asia, joita on jo käytännössä tehnyt, tulevat teorian kautta toteen. Sitä huomaa tehneensä paljon asioita oikein, Taru iloitsee.  

Taru päätti hakeutua Aikuiskoulutus Taitajaan, sillä koki sen olevan lähin ja paras paikka opiskella tutkinto. Opintojen alettua kävikin ilmi, että koko tutkinnon saa tehtyä kokonaan verkossa ja luennoilla voi olla läsnä Zoom-videokokoustyökalun kautta. Taru käy samat luennot kuin muutkin, mutta etäyhteydellä Imatralta. Taru menee opintopäivinä normaalisti töihin, suorittaa luennot verkon kautta ja pitää tauot samaan aikaan kuin muutkin opiskelijat.  

Toki verkostoituminen muiden kanssa jää väliin, mutta minulle tärkeintä on saadut opit. Pystyn kyllä osallistumaan opetukseen yhtä lailla kuin muutkin ja kertomaan omia kokemuksiani, Taru kertoo.  

Hae opiskelemaan isännöinnin ammattitutkintoa täältä:
https://www.taitajantie.fi/koulutukset/koulutushaku/view/287483206/

Taru Liukka


Jaa somessa