« Takaisin

ADR-täydennyskurssi TP/YT

Muistathan, että kaikki tarvittavat ajoluvan osat tulee olla suoritettuna (hyväksytty koe) ennen ajolupasi viimeistä voimassaolopäivää.

TP/YT kurssilla päivitetään:
Yhden päivän koulutus: kappaletavaralupa ilman räjähteitä ja radioaktiivisia aineita.
Kahden päivän koulutus: kappaletavaralupa räjähteillä ja radioaktiivisilla aineilla/säiliölupa.

Täydennysperuskurssi (TP)

KOULUTUSPÄIVÄT KLO
9.-10.11.2021 7:30-

Koulutuksen kesto

1. päivä 8 tuntia
2. päivä 2 tuntia

Sisältö

Koulutus päivittää perusajoluvan, ei luokkia 1 ja 7 (räjähteet ja radioaktiiviset aineet).

Hinta

Kahden päivän koulutus 260 € (sis. alv. 24 % ) + merkintä ammattipätevyysrekisteriin 18,50 € (alv. 0 %).

Osallistujalla on mahdollisuus lainata oppimateriaali koulutuksen ajaksi tai halutessaan lunastaa oppikirja (35 €) ja harjoitusvihko (15 €) itselleen. Oppimateriaalia ei saa käyttää kokeessa. Ajovarma lainaa kokeeseen materiaalin.

Kokeet suoritetaan koulutuksen jälkeen Ajovarman toimipisteissä. Aika varataan itse Ajovarman puhelinpalvelusta puh. 075 323 9999. Koeaika kannattaa varata riittävän ajoissa, jotta sen saa mahdollisimman pian koulutuksen jälkeen. Koemaksu 50 € sekä ajolupamaksu 44 € maksetaan suoraan Ajovarmalle. Kokeessa ei sallita muuta materiaalia kuin Traficomin tekemä erillinen koemateriaali.


Yhdistetty täydennyskurssi (YT)

KOULUTUSPÄIVÄT KLO
9.-11.11.2021 7:30-

Koulutuksen kesto

1. päivä 8 tuntia
2. päivä 8 tuntia
3. päivä 8 tuntia

Sisältö

Päivittää kaikkia luokkia sisältävän nykyisen perus + säiliöluvan.

Hinta
355 € (sis. alv. 24 %) + merkintä ammattipätevyysrekisteriin 18,50 € (alv. 0 %).


Osallistujalla on mahdollisuus lainata oppimateriaali koulutuksen ajaksi tai halutessaan lunastaa oppikirja (35 €) ja harjoitusvihko (15 €) itselleen. Oppimateriaalia ei saa käyttää kokeessa. Ajovarma lainaa kokeeseen materiaalin.


Kokeet suoritetaan koulutuksen jälkeen Ajovarman toimipisteissä. Aika varataan itse Ajovarman puhelinpalvelusta puh. 075 323 9999 tai sähköisen varausjärjestelmän kautta. Koeaika kannattaa varata riittävän ajoissa, jotta sen saa mahdollisimman pian koulutuksen jälkeen. Koemaksu 50 € sekä ajolupamaksu 44 € maksetaan suoraan Ajovarmalle. Kokeessa ei sallita muuta materiaalia kuin Traficomin tekemä erillinen koemateriaali.
 
Nykyinen ajolupa on valokuvalla varustettu muovinen kortti. Varaathan kokeeseen mennessäsi mukaasi valokuvan. Jos sinulla on digipiirturikortti, ammattipätevyyskortti tai vastikään uusittu passi et tarvitse kuvaa, sillä vanhaa kuvaasi voidaan hyödyntää.
 
Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.
Koulutukset järjestetään, mikäli osallistujien vähimmäismäärä toteutuu. Pidätämme oikeudet hintojen ja päivien muutoksiin.
 

Lisätietoja

toimialapäällikkö Kalle Sarlund
puh. 0400 631 212
[email protected]

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen viimeistään 10 päivää ennen koulutuksen alkua.
[email protected]
020 7879 200