Elintarvikehygieenisellä osaamisella tarkoitetaan elintarvikealan yrityksissä työskentelevien ja elintarvikkeita ammatikseen käsittelevien työntekijöiden jatkuvaa tietojen ja taitojen päivittämistä osana yrityksen omavalvontaa.
Koulutukset 2021
KOULUTUSPÄIVÄT | KLO |
8.4.2021 | 7.30 - 16.00 |
Hinta
155 € (sis. alv. 24 %) + 20 € testi + rekisteröimismaksu on 11 € (alv. 0 %) + käsittelymaksu 3,10 € (sis. alv. 24 %).
Koulutuksen yhteyteen on mahdollista ostaa lounaspaketti 15 €/hlö, sisältäen aamu- ja iltapäiväkahvin sekä lounaan.
Koulutuksen tavoite
Koulutuksen tavoitteena on, että kuljettaja ymmärtää kuljettajan velvollisuudet elintarvikekuljetuksissa ja lämpötilahallittavissa kuljetuksissa sekä kaluston vaatimukset.
Koulutuksen toteutus
Teoriaopetusta 7h. Koulutuksen jälkeen on mahdollista suorittaa kokeella hygieniaosaamiskortti eli ns. hygieniapassi.
Koulutus järjestetään, jos osallistujia on vähintään 7.
Pidätämme oikeudet hintojen ja päivien muutoksiin.
Ilmoittautuminen
opintoneuvoja Neea Lustberg
puh. 040 484 4677
[email protected]